Van... Naar Alcala de Henares

Published on 15 March 2024 at 21:22

Eerst wandelden we wat rond in het zeer mooie maar totaal verlaten dorpje Medinaceli. Er waren verbazingwekkend veel restaurants dus tijdens het hoogseizoen zal er wel wat volk naar toekomen... Hadden hier wel goed geslapen waarvoor dank !

We reden verder en hadden een ontbijtje in de paddenstoelen picknicktuin van Segovia. Ook best mooi Middeleeuws dorpje met wat toeristenbussen die daar gedroot werden. De zoveelste dure kathedraal waar we niet binnengingen en dan een kasteel dat omgebouwd was tot hotel waar we raar maar waar wel gratis binnen mochten. Allemaal eigenlijk niet zo levendig en interessant en ergens een serieuze afknapper in vergelijking met Zaragoza, en toen moest het ergste nog komen.

Gualadajara... Wat een ramp. We stonden op hun camperplek vlak naast de autostrade. Het autoloos gebied beperkte zich tot een halve winkelstraat. Het was er zo lelijk dat we echt geen zin hadden om naar hun paleis te wandelen, ze hadden hun stad maar wat gezelliger moeten maken. We wilden hier vooral zo snel mogelijk weg, trokken ook geen enkele foto en reden naar het eerstvolgende plekje dat er een beetje ok uit zag. En als bij wonder bleek dat zeer mooi, levendig en gezellig te zijn.

Alcara De Henares

Add comment

Comments

There are no comments yet.