? Naar bijna Bilbao

Published on 8 March 2024 at 20:15

Nadat we in het lelijke dorp de nacht in de wind overleefd hadden trokken we verder de kust af richting Bilbao. Het eerste waar we terecht kwamen was Laredo. Hier hadden we waarschijnlijk beter geslapen maar buuten dat ze het grootste strand hadden van de streek was het voor de rest niet echt ons ding. Er zijn ook geen fotos van het dorp gemaakt dus dat wil wel iets zeggen. Tzal hier vooral strandtoerisme zijn in het hoogseizoen.

Volgende plekje dat we terechtkwamen was wel een hoogvlieger. We moesten op een moeillijke weg het natuurgebied in en daarna via een zeer steile wandelweg naar het strand. Maar uiteindelijk zeer doenbaar en wel de moeite. Ziehier Playa se San Julian. Ans heeft ook een zonnetje getekend !

En dan nog een paar mislukte stops die ik jullie bespaar, maar uiteindelijk kwamen we in Castro Urdiales. Ook uiteindelijk heel mooi dorpje en spotgoedkoop om een terrasje te doen en een tapa te eten. De nacht sloten we af in Trapagaran waar we van daaruit Bilbao gingen bezoeken. Alleen was er wel een vrouwenmars bezig waardoor het vinden van een parking vrijwel onmogelijk was.

Add comment

Comments

There are no comments yet.