Geslapen op een schoon plekje... Dan Ericeira en Mafra...

Published on 16 February 2024 at 20:24

Slapen deden we in Azenhas do Mar een mooi kustdorpje niet meer dan dat maar wel erg fotogeniek. We stonden vlak aan de Atlantische oceaan met enorme.golven wat ook wel iets had om wakker te worden. 

Na een paar koppen koffie aan die mooie oceaan reden we verder naar Ericeiras. Een echt surfdorp in hoogseizoen maar eigenlijk ook met een gezellig centrum en toffe straatjes. Die waren wel iets minder tof toen google maps ons het dorp inreed en het er op een bepaald moment naar uit zag dat we onszelf vast gingen rijden. Dan maar effe de gps genegeerd en 10 meter door een 1-richtingsstraat en gelukkig konden we zo ontsnappen aan een mogelijke ramp.

Erna gingen we iets doen dat iets minder aangenaam was... Naar de autokeuring in Portugal maar alles verliep vrij vlot en't buske was er zonder opmerkingen door. Wij trokken erna zeer gelukkig van de autokeuring van Mafra naar het paleis van Mafra. Een enorm bouwwerk van de Portugese koningen uit de 18de eeuw met een zeer belangrijke bibliotheek waar vleermuizen in wonen om de insecten op te eten zodat die de boeken niet beschadigen. We hebben geen vleermuizen gezien misschien omdat het dag was maar we mochten voor 1 of andere onbekende reden wel gratis binnen dus dat was wel mooi meegenomen.

Add comment

Comments

There are no comments yet.