Antequera, Marbella en Estepona

Published on 9 January 2024 at 19:56

Het was spijtig genoeg te koud in Cordoba. Zo een leuke stad met zo een leuke jazzclub... Maar ja Ans wou weg dus wij terug naar de kust. Eerst langs Antequera. Best ok maar we hadden al zoveel prachtige Andalusische dorpjes gezien dat het op ons geen blijvende indruk maakte. Ook geen autovrij gebied wat een dorp of stad direct een pak minder aantrekkelijk maakt.

 

Erna naar Marbella. Ondanks alle slechte reclame die het stadje krijgt had het toch klein maar prachtig historisch centrum. Hier toch van genoten en dan even langs een bronzen beeldenpark van Salvator Dali en een wandeling langs de autoloze lange dijk terug naar ons busje. Marbella was eigenlijk wel veel mooier dan verwacht 

De volgende ochtend naar Estepona. Aangeraden door een collega reiziger. Inderdaad niet mis maar het cetrum van Marbella vonden we toch iets schattiger. Misschien keam het door de regen die heel de dag onophoudelijk uit de hemel kwam gevallen. Uiteindelijk ergens in Manilva geparkeerd, verwarming opgezet in binnen gebleven. We konden hier toch niets zien door de dichte mist.

Add comment

Comments

There are no comments yet.